Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

20.6.2024.
Marko Šimunović
sin Miroslava i Dubravke
1994. - 2021.
Marko Šimunović
21.6.2024.
Ivana Vukić
udova Mauricija, rođena Predovan
1939. - 2024.
Ivana Vukić

KONTAKT

Noć Neretvana

noć neretvana

17. veljače 2007. - Hotel "Westin" Zagreb

Ogromna Kristalna dvorana zagrebačkog Westina (bivši Intercontinental) te subote gotovo je bila premalena da primi sve zainteresirane. U organizaciji Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu održana je "Noć Neretvana" koja je još jednom dokazala da većina Neretvana, bez obzira na zagrebački staž, ne može bez svoga kraja.

Preko pet stotina sudionika, među kojima su bili mnogi prijatelji Neretve, kao i delegacije iz neretvanskih gradova i općina ugodno se uz pjesmu i ples družilo do u sitne sate. Organizator je za zabavu angažirao Sanju Parmać i skupinu Kompas kojima je u pomoć uskakao i Rafael Dropulić. Kao gosti nastupili su trio "Feminem" i klapa "Kogul", a metkovski glumac Tomislav Martić pročitao je i nekoliko neretvanskih lokalnih zgoda opisanih u knjizi Srećka Ilića. Mnogim poznatim ličnostima iz sporta, kulture, znanosti i svijeta zabave u jednom trenutku pridružio se zagrebački gradonačelnik i najnoviji Hrvatski zmaj Milan Bandić, rekavši da mu je to već četvrti skup na koji je toga dana trebao doći te da ga nikako nije htio propustiti.

Metković je došao u jakom sastavu na čelu sa gradonačelnikom Gabrićem, predsjednikom Gradskog vijeća Batinovićem, drugim vijećnicima i članovima poglavarstva, a posebna gošća grada bila je županica Mira Buconić.

Prije nego pređemo na razgledanje fotografija red je predstaviti Organizacijski odbor koji je odradio ogroman posao kako bi do tog skupa došlo. Uz predsjednika Luku Vlahovića (koji je takvo što sanjao još od studenskih dana) posao su odradili Vedran Damić, Vinko Mioč, Mile Nikolić, Dragan Jurković, Mladen Bušić, Jozo Đugum, Zdravko Kapović, Zdenko Nikolić, Nada Podnar, Jelena Đugum, Marija Đugum, Vera Zubčić i Željko Jerković.

Kristalna dvorana Westina. U prvome planu stol sa gostima braće Vjeke i Ive Martinovića. Luka Vlahović, predsjednik Društva, pozdravlja nazočne. Do njega je Nada Podnar, voditeljica programa. Klapa Kogul
Grupa Kompas – juniori sa Sanjom Parmać dala je sve od sebe. Županica Mira Buconić, metkovski gradonačelnik s obitelji i njegov hvarski kolega Pjerino Bebić. Metkovski stol. Studenti u prvome planu.
Bivši i sadašnji metkovski studenti bili su među raspoloženijima. Navodno su ostali do kraja. Proslavljeni rukometaši Šola i Goluža sa suprugama i gostima. Suzana Ivana Marković, sa suprugom, kćerima i majkom. Njihov Ban tours bio je jedan od sponzora.
Mario Talajić, Stanka Andraković, Nada i Ivica Podnar. Glumac Tomislav Martić u neretvanskom elementu. Sudac Vinko Mioč sa obitelji i gostima.
Nikola Nogolica i Stjepan Kljusurić sa gostima. Dr. Mladen Bušić, Nada Podnar i Sara Marković Rasploženi Metkovci Tonći, Jozo i Viktor sa gostom
Saborski zastupnik Jakša Marasović i fra Tomislav Duka u društvu sa županicom Mirom Buconić. Gradonačelnik Gabrić i dr. Nikica Gabrić sa svojim gostom. Popularni Pločanin sveneretvanskih korijena Rafael – Rafo Dropulić.
Eminem su upravo stigle sa snimanja spota za ovogodišnju Doru. Sestre Bebić, Milana i Branka sa supruzima. Za Metković i dolinu  - Tereza Gabrić.
Alka i Matija Vuica. Lice poznatog glasa. U prvom planu Nikša Bjelajac u raspoloženom društvu. Gradonačelnici Gabrić i Bandić u društvu s dr. Bušićem.
Oni su na tomboli dobili mikrovalnu. Teška je, kaže Branko. A oni, kao najmlađi bračni par, osvojili su sedam dana Madrida. Sudac Vinko Mioč, glumac Tomislav Martić i odvjetnik Srećko Ilić.
Predsjednik Gradskog vijeća Mario Batinović sa suprugom i gostima. Pozdrav Metkoviću Gradonačelnik Metkovića iz ruka Mile Nikolića prima počasnu titulu Neretvanski gusar.
Ples... ... ples... ... sve do zore.

Maškare

FOTOREPORTAŽE