-919

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Tradicija

Blagdanski izgled Trga

Metković, 30.11.2019. - U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića jutros su djeca iz Dječjega vrtića Metković, DV Leut, DV Mali Isus i OŠ Stjepana Radića, uz pomoć metkovskih vatrogasaca, blagdanski ukrasila jelu na Trgu kralja Tomislava. Njima su se pridružili i štićenici Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

 

Program Prosinačkih svečanosti

Metković, 29.11.2019. - Sutrašnje ukrašavanje dviju jela i kazališna predstava 'Splićanke' uvod je u ovogodišnje Prosinačke svečanosti koje počinju u Galeriji GKS-a izložbom 'Neretvanski krajevi na starim razglednicama i fotografijama' iz zbiraka Marija Talajića i Zlatka Huzeka, a završavaju dječjim dočekom Nove godine u utorak, 31. prosinca.

 Gradska uprava

Poziv umirovljenicima da podnesu zahtjev za božićnicu

Metković, 29.11.2019. - Gradonačelnik Dalibor Milan uputio je poziv umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Metkovića, koji su korisnici mirovine do 2200 kuna, da Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Metkovića podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu.

 Gradska uprava

Novi obračun naplate odvoza otpada

Metković, 29.11.2019. - Pod predsjedanjem Hrvoja Bebića održana je XXII. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića, na čijem su Dnevnom redu bile tri točke.

 

Bez vode danas u Prudu i Crnićima

Metković, 29.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u naseljima Prud i Crnići da će danas, 29. studenoga od 12 sati do 15 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Tradicija

Na Trgu postavljena jela, stigla oprema za klizalište

Metković, 29.11.2019. - Prekosutra počinje vrijeme došašća, koje će trajati do 24. prosinca. Osim već tradicionalnoga ukrašavanja božićne jele na Trgu, posljednjih godina u Metkoviću u adventsko vrijeme i poslije njega traje manifestacija 'Božić u Neretvi', a od lani imamo i klizalište.

 Tradicija

U subotu ukrašavanje božićnih jela na objema stranama grada

Metković, 28.11.2019. - Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport u subotu, 30. studenoga organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava u 10 sati te ispred crkve sv. Nikole biskupa u 14 sati.

 Obavijest

Bez vode u Prudu i Crnićima

Metković, 27.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u naselju Prud i Crnići da će 27. studenoga (srijeda) od 10 sati do 15 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Prirodne nepogode

Dobro zatreslo Metković

Metković, 26.11.2019. - U devet sati i 20 minuta u Metkoviću smo osjetili snažan potres magnitude 5,4. Epicentar je bio na dubini od 10 km u blizini Blagaja, oko 25 km sjeveroistočno od Metkovića.

 

 Obavijest

Zbog klizališta zatvara se Trg kr. Tomislava

Metković, 26.11.2019. - Danas od 20 sati za promet i parkiranje zatvorit će se sjeverni dio Trga kralja Tomoslava ispred Hotela Narona. Razlog je postavljanje klizališta pa će Trg biti zatvoren do 9. sječnja. Parkirališta na Velikoj i Maloj rivi ostaju u normalnoj funkciji.

 

 Obrazovanje

U Dječjem vrtiću Metković održan Supervizijski susret

Metković, 26.11.2019. - Prošle je subote u Dječjem vrtiću Metković održan Supervizijski susret „Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa“, čime je završena istoimena edukcija koju provodi Pučko otvoreno učilište Korak po korak iz Zagreba.

 Obavijest

Bez vode u Zvonimirovoj

Metković, 26.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u Ulici kralja Zvonimira da će danas, 26. studenoga od 10 sati do 15 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Županija

Učenici OŠ Stjepana Radića iz Metkovića posjetili Županiju

Metković, 26.11.2019. - Zamjenica župana Žaklina Marević i pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić u ponedjeljak su u Palači Ranjina primile učenike 3. razreda Osnovne škole Stjepana Radića iz Metkovića.

 

 Domovinski rat

Otkriven spomenik pok. Vlahi Masloviću

Metković, 26.11.2019. - Na otkrivanju spomenika pok., koji je poginuo 26. studenoga 1991. u obrani od srpsko-crnogorske agresije, uz ugibalište na Jadranskoj magistrali između Bistrine i Stona u nedjelju su se okupili obitelj pok. Vlahe Maslovića, predstavnici udruga obitelji poginulih branitelja iz Metkovića i Dubrovnika, veterani IV. gardijske brigade iz Metkovića i Splita, predstavnici županije i lokalnih samouprava, među kojima i gradonačelnik Dalibor Milan.

 Obljetnice

GO HDZ-a Metković proslavio 30. obljetnicu osnutka

Metković, 26.11.2019. - Općinski odbor HDZ-a Metković bio je četvrti ogranak HDZ-a osnovan u Hrvatskoj – službeno registriran 30. listopada 1989. Ne računajući onaj u Melbourneu, osnovan 29. kolovoza, prije metkovskoga osnovani su odbori u Pločama (tada Kardeljevu), Sv. Filipu i Jakovu i u Sisku. Tijekom prvih deset godina pristupilo mu je više od 1100 članova.

 Obavijest

Sutra bez vode u Jadranskoj, Glušcima i Dubravici

Metković, 25.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga da će sutra, 26. studenoga u Jadranskoj ulici i u naselju Glušci od 8 sati do 11 sati te u naselju Dubravica od 12 sati do 16 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Izbori

Miroslav Škoro u Metkoviću: Borit ću se za običnog čovjeka koji želi živjeti od svoga rada

Metković, 25.11.2019. - Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se danas s građanima Metkovića na Trgu kralja Tomislava – piše likemetkovic.hr

 Obavijest

Privremeno zatvaranje parkirališta ispred Croatia osiguranja

Metković, 25.11.2019. - Obavještavaju se sudionici u prometu da će od 20 sati 25. studenoga (ponedjeljak) do 13 sati 26. studenoga (utorak) biti privremeno zatvoreno parkiralište ispred zgrade Croatia osiguranja. Mole se vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme svoja vozila ne parkiraju na toj lokaciji te ujedno za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije.

 

 Šport

Okupljanjem svojih rukometašica iz 1986. proslavio 55 godina u rukometu

Metković, 24.11.2019. - Nekadašnji ponajbolji igrač RK Mehanika Jure Volarević, a potom i trener naraštajima metkovskih rukometaša bio je i trener ŽRK Razvitak. Povodom 55-te obljetnice bavljenja rukometom prije nekoliko dana okupio svoje bivše rukometašice, kojima je trenerom bio davne 1986. godine.

 Domovinski rat

Obilježena 28. obljetnica ustroja 116. brigade HV-a

Metković, 24.11.2019. - Polaganjem vijenaca i svijeća pred Spomenik hrvatskim braniteljima iz Metkovića poginulima u Domovinskome ratu te misom za poginule branitelje u crkvi sv. Ilije, jučer je obilježena 28. obljetnica ustroja 116. neretvanske brigade HV-a.

 Policija

Policijske aktivnosti u borbi protiv raznih vrsta ovisnosti

Metković, 23.11.2019. - U tijeku je ‘Mjesec borbe protiv ovisnosti’, u kojemu policija redovito nastoji javnost osvijestiti o problemu ovisnosti, bilo da je riječ o narkoticima, alkoholu i kocki, bilo o suvremenim ovisnostima o mobitelu i internetu.

 Obavijest

Bez vode u Splitskoj, Marka Marulića i S. S. Kranjčevića

Metković, 22.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u Splitskoj ulici te ulicama Marka Marulića i S. S. Kranjčevića da će danas, 22. studenoga od 11 sati do 13 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Rad udruga

Što je gripa, kako je spriječiti i liječiti

Metković, 22.11.2019. - Zima je pred vratima, a s njom dolazi i gripa. Što je gripa, kako je spriječiti i liječiti, korisnicima Udruge „Otac Ante Gabrić“ tijekom edukativnog druženja govorila je mag. pharm. Ana Kraljević iz Ljekarne Draženović.

 Obljetnice

Prije 28 godina ustrojena 116. brigada HV-a

Metković, 22.11.2019. - Sutra, 23. studenoga u 9 sati pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Velikoj rivi molitvom za odrješenje duša poginulih branitelja te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježit će 28. godišnjica ustrojavanja 116. brigade HV-a. U 18 sati u crkvi svetog Ilije u Metkoviću bit će služena misa za branitelje.

 Policija

Prezentacija aktivnosti na suzbijanju alkohola i droge

Metković, 22.11.2019. - Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pozivaju zainteresirane građane da im se danas pridruže na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću, gdje će imati priliku vidjeti aktivnosti koje poduzimaju policijski službenici Policijske postaje Metković na suzbijanju alkohola i droge.

 Predstavljanje knjige

Predstavljena knjiga Abby Johnson ‘Neplanirano’

Metković, 21.11.2019. - Inicijativa 40 dana za život i nakladnička kuća Verbum jučer su u galeriji GKS-a organizirali predstavljanje knjige 'Neplanirano', čija je autorica Abby Johnson i po kojoj je snimljen istoimeni film.

 Domovinski rat

Veterani IV. gardijske brigade u Vukovaru

Metković, 20.11.2019. - Udruga veterana IV. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine organizirala je odlazak u Vukovar povodom obilježavanja 28. obljetnice žrtve Vukovara za slobodnu Hrvatsku. Interes za ovogodišnji odlazak u Vukovar bio je duplo veći od maksimalna 54 mjesta u autobusu koja su davno popunjena.

 In memoriam

Gradonačelnik Milan sa zamjenicima odao počast stradalima u Vukovaru

Metković, 19.11.2019. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan jučer je sa zamjenicima Damirom Raićem i Robertom Dokom u Vukovaru sudjelovao u Koloni sjećanja te na Memorijalnome groblju odao počast poginulim i nestalim vukovarskim braniteljima i civilnim žrtvama tijekom herojske obrane toga grada.

 

 In memoriam

I u Metkoviću Vukovar svijetli

Metković, 19.11.2019. - UOSI Prijatelj iz Metkovića sinoć je u suradnji s metkovskim školama organizirao mimohod učenika metkovskih škola gradskim ulicama, koji su u rukama nosili upaljene svijeće u znak sjećanja na 18. studenoga 1991., dan kada je nakon herojske obrane Vukovaraca i branitelja iz svih krajeva Hrvatske neprijateljska vojska ušla u Vukovar te kada je učinjen zločin u Škabrnji.

 Obavijest

Jutros bez vode u Splitskoj ulici

Metković, 19.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u Splitskoj ulici da će danas, 19. listopada od 9 sati do 12 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida isporuke vode.

 

 Domovinski rat

Metkovski veterani danas u Koloni sjećanja

Metković, 18.11.2019. - Veterani IV. Gardijske brigade preksinoć su se nakon utakmice u Rijeci u pratnji članova svojih obitelji uputili put Vukovara, gdje će sudjelovati u Koloni sjećanja, koja će jutros ispred Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana krenuti prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.
Foto: B. Markota

 

 In memoriam

Uvik će Metković pamtit heroje Vukovara

Metković, 18.11.2019. - Članovi metkovske Torcide sinoć su, kao i dosadašnjih godina, pod velikim grafitom na ogradnome zidu Neretve upalili svijeće u spomen na herojsku obranu Vukovara. Napominjemo da će večeras u Gradskome parku od 18:30 UOSI Prijatelj organizirati paljenje svijeća, a u suradnji s Gimnazijom Metković u 19 sati u Galeriji GKS-a započet će prigodan komemorativni program.

 

 Izložba

Izložba za pet

Metković, 15.11.2019. - Učiteljica Danijela Tutavac sa svojim je učenicima priredila izložbu o Područnoj školi Prud, koja je pod nazivom Vremeplov 1956. - 2019. pred brojnim posjetiteljima sinoć otvorena u Galeriji GKS-a Metković.

 Dolina Neretve

Okreće jugo, more već vrije

Metković, 14.11.2019. - Pri obilasku ušća Neretve jučer smo zatekli jako jugo s velikim valovima na moru i kišu koja neprestano pada. Po takvom vremenu i ptice su tražile zaklon negdje u zavjetrini, gdje su odmarale ili su se hranile – javljaju iz Ornitološke udruge 'Brkata sjenica'.

 Policija

Počinio niz kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta

Metković, 14.11.2019. - Policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Metkovića, bivšom odgovornom osobom građevinskog trgovačkog društva iz Dubrovnika kojim je razotriveno niz počinjenih kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta.

 Obavijest

Preventivni sistematski pregledi za hrvatske branitelje

Metković, 14.11.2019. - I ove godine Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s Ministarstvom zdravstva provodi program preventivnih sistematskih pregleda koji su namijenjeni svim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, pa tako i onima s područja Dubrovačko neretvanske županije.

 Šport

Naraša Šustić peta na Silverskiff regata u Torinu

Metković, 13.11.2019. - Protekli vikend u Torinu je održana Silverskiff regata, na kojoj je nastupila i naša Nataša Šustić. Ove godine Nate je regatu odveslala 30 sekundi bolje nego prošle godine te je na kraju zauzela peto mjesto u kategoriji lakih seniorki, što je odličan rezultat.

 

 Obrazovanje

Inicijativa za otvaranja Srednje glazbene škole Metković

Metković, 13.11.2019. - Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević, pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić i ravnateljicom DUNEA-e Melanijom Milić održao je u ponedjeljak u Metkoviću sastanak s načelnicima i gradonačelnicima iz doline Neretve na temu inicijative otvaranja Srednje glazbene škole u tom gradu.

 

 Nevrijeme

Policija zatvorila prilaze OŠ S. Radića

Metković, 13.11.2019. - Zbog jakoga juga, koje je pokidalo zaštitnu mrežu uz gradilište u prostoru stare Vage te zaprijetilo obaranjem skele, a srušilo je i dio zida novogradnje, policija je jučer popodne zatvorila prilaze OŠ S. Radića iz Ulice kralja Zvonimira i iz Sportske ulice.

 Zdravstvo

Metkovskome Domu zdravlja bespovratnih
316 000 € iz EU fondova

Metković, 13.11.2019. - Županijskom Domu zdravlja Metković odobren je Projekt prekogranične suradnje INTERREG-IPA CBC vrijedan milijun eura za unapređenje zdravstva i zdravstvene skrbi.

 

 Šport

Trinaest medalja iz Ploča

Metković, 12.11.2019. - Karate-klub Metković u nedjelju je s 36 natjecatelja nastupio na Međunarodnom klupskom karate turniru PLOČE OPEN 2019, kojim je ujedno obilježena 10. obljetnica postojanja kluba. Nastupilo je 38 klubova iz Hrvatske, BiH i Crne Gore s 481 natjecateljem.

 Javni poziv

Prikupljanje ponuda za zakup božićnih kućica

Metković, 12.11.2019. - Kao i prethodnih godina, u našemu se gradu ponovno organizira manifestacija Božić u Neretvi, s time da će se kućice ove godine postaviti u Gradskome parku. Ukupno će se u zakup dati šest kućica, koje će uz suglasnost Grada Metkovića u zakup davati isključivo Društvo „Čistoća Metković“ d.o.o.

 

 Županija

Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević i suradnicima obišao završene radove energetske obnove na Gimnaziji Metković

Metković, 12.11.2019. - Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević, pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić, ravnateljicom DUNEA-e Melanijom Milić te gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom obišao je u ponedjeljak završene radove energetske obnove na Gimnaziji Metković vrijedne 1,9 milijuna kuna.

 

 Županija

Župan Dobroslavić održao sastanak s ravnateljem Obradovićem o nadogradnji kata na zgradi Srednje škole Metković

Metković, 12.11.2019. - Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević, pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić, ravnateljicom DUNEA-e Melanijom Milić te gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom održao je u ponedjeljak sastanak s ravnateljem Srednje škole Metković Mariom Obradovićem na temu izgradnje novog kata na zgradi škole.

 

 Obavijest

U Prudu danas tri sata bez vode

Metković, 11.11.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga naselja Prud da će danas, 11. studenoga od 11 sati do 14 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Kazalište

Mi muškarci, vi žene

Metković, 11.11.2019. - Muško-ženski odnosi uvijek su zahvalna tema za komediju pa nije čudo da je u subotu kazališna dvorana GKS-a bila dobro ispunjena prilikom trećega gostovanja stand-up komičara SplickeScene u Metkoviću.

 Policija

Policija najavljuje pojačanu kontrolu u prometu

Metković, 7.11.2019. - Na području Republike Hrvatske od 8. do 12. studenog 2019. održavati će se narodni običaji krštenja mošta “Martinje”, zbog čega će se na prometnicama poduzimati pojačane aktivnosti u prometu, prvenstveno u cilju sankcioniranja i suzbijanja vožnje pod utjecajem alkohola. Navedene aktivnosti provoditi će se i na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u sve dane održavanja Martinja, odnosno tijekom nadolazećeg vikenda.

 Zdravlje

Počinje cijepljenje protiv sezonske gripe

Metković, 7.11.2019. - Cijepljenje protiv gripe u Hrvatskoj danas započinje u ambulantama izabranih liječnika obiteljske medicine, pedijatara i Odjelima za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo  

 Rad udruga

Nikica Volarević novi predsjednik Gradske glazbe Metković

Metković, 7.11.2019. - Nakon Hrvatske narodne čitaonice neretvanske, osnovane 1873., najstarija metkovska kulturna institucija, 133 godine stara Gradska glazba Metković sinoć je održala svoju Redovnu izbornu skupštinu, na kojoj je za predsjednika Društva izabran Nikica Volarević.

 Kazalište

Lutkarski kufer umjesto OLED zaslona

Metković, 7.11.2019. - Što se sve može dogoditi djevojčici koja je na putu do bakice zaboravila majčine savjete i skrenula s puta, živom riječi i lutkama iz kufera metkovskim su mališanima sinoć u Gradskoj knjižnici Metković dočarale glumice-animatorice Carmela Grgurević, Hana Čerimagić Sarić i Lucijana Pendo iz dubrovačkoga Kulturnog društva Aster.

 Šport

Uspješan nastup KK Metković u Splitu

Metković, 5.11.2019. - Karate-klub Metković nastupio pod vodstvom trenera Daria Bukvića u Splitu na natjecanju Dalmacija open sa 7 natjecatelja u borbama u 9 kategorija. Osvojeno je 8 medalja – 4 zlata, 1 srebro i 3 bronce u konkurenciji 270 natjecatelja iz 25 klubova.

 Humanost

Branko Medak i 'Vertigo' za Željka Nuraja Geku

Metković, 5.11.2019. - Nakon akcije prodaje kolača prije tri tjedna na Trgu prije kralja Tomislava, sinoć je u GKS-u održan koncert za pomoć Željku Nuraju Geki i njegovoj obitelji u obnovi obiteljske kuće oštećene u eksploziji plina, kada je i Željko teže ozlijeđen.

 Šport

Stenlyju Kiprutou i Mariji Vrajić III. 'Mandarina polumaraton'

Metković, 4.11.2019. - Ni jaki pljuskovi, koji su na trenutke dosezali monsunske razmjere, te bujice na stazi nisu uspjeli jučer omesti natjecatelje u dvjema utrkama na kojima je, prema podatcima organizatora SU Neretva run, nastupilo više od 600 trkačica i trkača iz 17 država.

 Šport

Evo koje će ulice danas privremeno biti zatvorene za promet

Metković, 3.11.2019. - Danas se održava III. Mandarina polumaraton, čiji će start biti u Vidu u 10 sati. Zbog sigurnosti natjecatelja privremeno će se obustavljati promet u ulicama kojima će kretati polumaratonska utrka u duljini 21 km te utrka Studena 5K.

 In memoriam

Sjećanje na Metkovce, prve poginule u Domovinskome ratu

Metković, 2.11.2019. - U ovo doba prije 28 godina sa zebnjom smo pratili vijesti s bojišta širom Hrvatske. Vukovar se i dalje herojski branio, napadnuti su bili Osijek, Vinkovci, Zadar, Dubrovnik… Ratni se požar širio, a Metković i dolina Neretve bili su mu na putu.

 In memoriam

Spomen na poginule hrvatske branitelje iz Metkovića

Metković, 1.11.2019. - Danas je blagdan Svih svetih, a u Metkoviću i Dan spomena na hrvatske branitelje iz Metkovića poginule u Domovinskom ratu. Uz znak sjećanja na njih jučer su na Gradskom groblju i pred Spomenikom poginulim braniteljima na Velikoj rivi položeni vijenci i zapaljene svijeće. Navečer je u Galeriji GKS-a održan prigodan komemorativni program.

 

Vijesti iz 11. 2019.
ukupno 56

Blagdanski izgled Trga

Program Prosinačkih svečanosti

Poziv umirovljenicima da podnesu zahtjev za božićnicu

Novi obračun naplate odvoza otpada

Bez vode danas u Prudu i Crnićima

Na Trgu postavljena jela, stigla oprema za klizalište

U subotu ukrašavanje božićnih jela na objema stranama grada

Bez vode u Prudu i Crnićima

Dobro zatreslo Metković

Zbog klizališta zatvara se Trg kr. Tomislava

U Dječjem vrtiću Metković održan Supervizijski susret

Bez vode u Zvonimirovoj

Učenici OŠ Stjepana Radića iz Metkovića posjetili Županiju

Otkriven spomenik pok. Vlahi Masloviću

GO HDZ-a Metković proslavio 30. obljetnicu osnutka

Sutra bez vode u Jadranskoj, Glušcima i Dubravici

Miroslav Škoro u Metkoviću: Borit ću se za običnog čovjeka koji želi živjeti od svoga rada

Privremeno zatvaranje parkirališta ispred Croatia osiguranja

Okupljanjem svojih rukometašica iz 1986. proslavio 55 godina u rukometu

Obilježena 28. obljetnica ustroja 116. brigade HV-a

Policijske aktivnosti u borbi protiv raznih vrsta ovisnosti

Bez vode u Splitskoj, Marka Marulića i S. S. Kranjčevića

Što je gripa, kako je spriječiti i liječiti

Prije 28 godina ustrojena 116. brigada HV-a

Prezentacija aktivnosti na suzbijanju alkohola i droge

Predstavljena knjiga Abby Johnson ‘Neplanirano’

Veterani IV. gardijske brigade u Vukovaru

Gradonačelnik Milan sa zamjenicima odao počast stradalima u Vukovaru

I u Metkoviću Vukovar svijetli

Jutros bez vode u Splitskoj ulici

Metkovski veterani danas u Koloni sjećanja

Uvik će Metković pamtit heroje Vukovara

Izložba za pet

Okreće jugo, more već vrije

Počinio niz kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta

Preventivni sistematski pregledi za hrvatske branitelje

Naraša Šustić peta na Silverskiff regata u Torinu

Inicijativa za otvaranja Srednje glazbene škole Metković

Policija zatvorila prilaze OŠ S. Radića

Metkovskome Domu zdravlja bespovratnih
316 000 € iz EU fondova

Trinaest medalja iz Ploča

Prikupljanje ponuda za zakup božićnih kućica

Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević i suradnicima obišao završene radove energetske obnove na Gimnaziji Metković

Župan Dobroslavić održao sastanak s ravnateljem Obradovićem o nadogradnji kata na zgradi Srednje škole Metković

U Prudu danas tri sata bez vode

Mi muškarci, vi žene

Policija najavljuje pojačanu kontrolu u prometu

Počinje cijepljenje protiv sezonske gripe

Nikica Volarević novi predsjednik Gradske glazbe Metković

Lutkarski kufer umjesto OLED zaslona

Uspješan nastup KK Metković u Splitu

Branko Medak i 'Vertigo' za Željka Nuraja Geku

Stenlyju Kiprutou i Mariji Vrajić III. 'Mandarina polumaraton'

Evo koje će ulice danas privremeno biti zatvorene za promet

Sjećanje na Metkovce, prve poginule u Domovinskome ratu

Spomen na poginule hrvatske branitelje iz Metkovića

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01